mandag den 11. november 2013

NOVEMBER TEMA: Sy til din baby #2


Så kommer der lidt kreativt fra min hånd. Og så er det endda noget som ikke var med i forrige indlæg om temaet her i november. Det må I vente lidt med.

I dette indlæg er der kommet lidt farverigt fra min hånd til min kommende datter. 


Jeg måtte forleden igennem gemmerne og se hvor mange reelle stykker stof jeg havde, og hvor meget der var rester. Da jeg gennemgik disse kasser, fandt jeg lidt stof hvor jeg lige havde nok til disse modeller. Det blev altså til disse to stykker lækkert børnetøj. Begge er efter mønstre fra Minikrea i str. 50/56.

Den første kreation er en lækker buksedragt i en tyk bomuldsvariant, men det gør ikke så meget da jeg har termin primo marts, og derfor kan vejret jo være lidt koldt de første par måneder. 
Den har fået foer i sort bomuldslærred da jeg havde 2 meter liggende som jeg havde glemt alt om. Jeg synes at den sorte farve er rigtig god til kontrast imod det mangefarvede yderstof. 

Desuden er der en sød rynke foran og et lille wienerlæg bagpå.

Jeg fik også endelig prøvet min symaskine af i forhold til at sy knaphuller og knapper fast. Jeg havde aldrig prøvet det før og var faktisk ret bange for at det var meget omstændigt. Så jeg måtte igang med prøvestof og fandt ud af at det faktisk var virkelig nemt. Maskinen gjorde jo det hele selv! Så jeg fik altså grint lidt af mig selv, fordi jeg så længe har holdt mig tilbage med at sy knaphuller, så det kommer der nok meget mere af fremover!Bagefter måtte jeg igang med et par ballonbukser. Dem har jeg ellers syet mange af til min store pige, men aldrig med foer. 
Igen må jeg sige at det godt nok er meget lettere end det egentlig ser ud. Mønstret er egentlig lavet til at du lægger stoffet dobbelt, således at du får den samme farve foer som yderstof. Men det krævede ikke meget at finde ud af hvordan man får forskelligt foer og derved en flot kontrast i buksen.


Jeg kan slet ikke vente med at pakke min kommende datter ind i det her lækre tøj. Og der kommer mere. Jeg har mange forskellige projekter igang, og min mand er ved at få en prop over alt det stof der ligger fremme. Så er det godt jeg får en masse tid i denne uge til at få grebet en masse af de bolde jeg har i luften.

Husk også at deltage i min giveaway som er sponsoreret af Malika & Rosa, du kan deltage lige her!


4 kommentarer:

 1. Hvor er det et par skønne ting, du har fået syet. Jeg synes det printede stof er SÅ sødt! Godt valg :-)

  SvarSlet
 2. Ih, de der smækbukser er da for skønne!! :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog sødt!
  Kh Sabrina

  SvarSlet