mandag den 28. januar 2013

Lækkert kageudstyrJeg var forleden ude i byen med min mor for at shoppe lidt til det første store kageprojekt (som der følger et blog indlæg om) Her ville hun i tidlig fødselsdagsgave gerne betale alt på ovenstående billede. Så tak til min mor som den uigenkaldeligt bedste sponsor ever!
Gaven bestod af en lille non-stick rolling-pin, 2 poser mandel mel (til macarons), 5 pastafarver, frysetørret hindbær, 1 glimmer pynt. Wilton spatel og ribbon cutter er bestilt på Amazon.

Dog skal der en stor tak til en anden rigtig skøn sponsor og levarandør, nemlig Kagekastellet.dk som har været en kæmpe hjælp. Og som deres logo siger: alt til dine kager, så har de en masse godt udstyr som er svært at undvære. Jeg kunne ikke undlade at bestille dette Stelton sæt med non-stick ruller og bagemåtte, også i non-stick. Det er både et flot og brugbart sæt og let at opbevare.Desuden blev der plads til den uundværlige kagedeler, fondant smoother, udstikkere/plungers og lidt forskelligt fondant!Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kagekastellet.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar