søndag den 20. januar 2013

Hjemmebagte Hindbærsnitter


Nu hvor vi skal have besøg i aften af Emmas bedsteforældre, (Emma er min datter som kan ses på mit billede) så tænkte jeg at der måtte kræses lidt for dem. Det blev til hjemmebagte hindbærsnitter, som jeg ellers aldrig før har bagt. 

Jeg fandt en opskrift på almindelig mørdej på nettet, af mel, sukker, blødt smør og 1 æg. Portionen delte jeg op i 2 og rullede den første halvdel flad mellem to stykker bagepapir, skar til og lagde på en bageplade. Herefter smurte jeg hindbærmarmelade, i et godt lag, over det hele.


Herefter rullede jeg den sidste halvdel af mørdejen flad og skar den til, og lagde ovenpå.


Jeg bagte den 15 minutter i ovnen. Herefter har den stået i let pres, så den er blevet helt flad ovenpå. Jeg lavede en helt almindelig hvis glasur af flormelis og lidt vand, som jeg i et tyndt lag smurte på kagen. Jeg ville ikke have for meget på, da sødmen helst ikke helt skal overdøve syrligheden fra hindbærerne. Til sidst pyntede jeg med lidt smeltet chokolade.


Så skulle den ellers bare skæres ud. Jeg glæder mig til kaffen i aften, og til at høre hvad de synes om de hjemmebagte hindbærsnitter. Hvad synes du? 

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare kreative! Lækre sager :)
  Udfordrede selv den almindelige firkantede hindbærsnitte. Se mere i indlægget her http://mettevinther.blogspot.dk/2012/10/hindbr-i-snitter.html

  Kærligst,
  Mette.

  SvarSlet
 2. Dine er godt nok også fine. Min næste omgang snitter må prøves i runde :)

  SvarSlet