tirsdag den 24. marts 2015

Racoon Outdoor #SS15

Så er det blevet forår og om hjørnet venter forhåbentlig lidt lunere vejr og vi kan så småt pakke flyverdragter og tykke huer og vanter væk. Til det hører selvfølgelig også at forårsovertøjet skal frem og det betyder vind og vandtæt overtøj som er knap så varmt. Og selvfølgelig er der en fast plads til det super lækre danske brand Racoon Outdoor her på bloggen, hvor jeg vil give et par bud på noget rigtig lækkert overtøj til det danske forår.Først et lækkert vind- og vandtæt sæt overtøj bestående af den fineste blomstrede jakke med et par slidstærke overtræksbukser. Dette overtøj kan købes både til store og små. Det er åndbart og er foret med blødt fleece.

Hvis man mangler lidt varme kan man passende tage en teddybear fleece på indenunder. Den kan bruges i alle sammenhænge og kan også bare bruges indenfor hvis der er lidt fodkoldt. Den er super blød og lækker og i en super lækker farve. Jeg elsker designet med den hjerteformede lomme som er kendetegnet der går igen i brandets design.

Og selvfølgelig intet dansk forår uden lidt regn. Så der skal selvfølgelig regntøj til. Min personlige favorit er heldragten til min mindste. Den sikrer at hun ikke bliver våd hvor et normalt sæt skiller omkring livet. Og man kan jo aldrig gå fejl af sort/hvide striber! Hjertet går igen i form af refleks tryk på brystet.Racoon Outdoor vil altid få en varm anbefaling herfra. Det er super lækre produkter i allerhøjeste kvalitet, god funktionalitet og så er der efter min mening tale om fedt design - hver gang!


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pure Kids Wholesale

Ingen kommentarer:

Send en kommentar