mandag den 22. februar 2016

Det næste kapitel i mit liv.

Der har været stille siden december her på bloggen, og det skyldes en helt speciel årsag. I december startede jeg nemlig på min sidste eksamen under min uddannelse som pædagog, mit bachelor projekt. Titlen på projektet både startede og endte med at hedde "Spændingsfeltet mellem kvalitet og normering i daginstitutioner", hvilket har været vanvittig spændende at arbejde med. Undervejs arbejdede jeg sideløbende 20 timer om ugen, og al min tid derudover gik naturligvis til min familie. Det har altså betydet at min blog endnu engang måtte holde lidt pause. Min eksamen gik forrygende og jeg fik et kæmpe 12-tal, som jeg er umådelig stolt af, ikke mindst fordi jeg slet ikke havde forventet det. Da jeg kom ud fra eksamenslokalet stod min dejlige mand med blomster og champagne, og mine forældre var også dukket op for at fejre mig. Det var en ovenud skøn fornemmelse!

Jeg havde undervejs søgt job på forhånd, og fået tilbudt to, hvoraf jeg valgte det ene, og her er jeg så lige startet for en uge siden. Så ikke nok med at jeg har kæmpet med eksamen og arbejdet som en tosse, så har jeg også søgt job, og fået et! Og jeg er allerede så glad for min arbejdsplads og ikke mindst mine kollegaer!

Derfor har der altså være meget stille i en periode, og som om det ikke var nok, så har vi solgt huset og søger nu et fantastisk sted til det næste kapitel i vores liv. Jeg har heldigvis nu igen tid til min blog og mine interesser, og vil fortsat dele hækleinspiration og kager med jer derude!

Velkommen til Kreagrotten anno 2016!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar