onsdag den 13. maj 2015

Nyheder fra Sebra

I april havde Sebra fokus på 3 nye lækre produkter som er i samme lækre stil og høje kvalitet som du sikkert kender fra Sebra. Et nyt lækkert skum gulv, et nyt puslespil i træ og en super praktisk stofkurv til f.eks. legetøj. 

Personligt er jeg netop fan af Sebra grundet den høje kvalitet og deres helt eget unikke design. De 3 produkter går rigtig godt sammen med nogle af de lækre gaver børnene har fået løbende af samme mærke til diverse højtider. F.eks. er vi rigtig glade for deres puttekasse til vores lille pige og for deres magnet bogstaver og tal til vores store pige, som er rigtig interesseret i at stave og lege med tal. 

Det er netop et af de elementer i Sebras legetøj jeg er vild med. Der er et element af læring i det hele. Børn lærer som bekendt gennem leg, ligesom mennesker lærer gennem hele livet. Derfor kan et simpelt puslespil med bogstaver hjælpe børn allerede tidligt til at give dem de første visuelle brikker i det store "stave-puslespil" de skal i gang med når de skal i skole. Derfor er dette puslespil helt fantastisk. Lækre farver, bogstaver i sjove faconer og så kan bogstaverne også stå op, således at man kan lege med dem på bordet eller have sit navn stående på en hylde i nogle dage.
Den store lækre kurv i solid bomuld med "Village" designet er mit personlige favorit design blandt mange fra Sebra. Og kan en småbørnsfamilie nogensinde få nok opbevaringsmuligheder til al legetøjet? - Nej, vel? Og denne er stor og solid med læderhåndtag, så fyld den op med bløde bolde, eller al det tunge træ legetøj. Og fin ser den jo ud, så vores står fint i stuen og behøver ikke gemmes væk når der kommer gæster.


Til sidst er der det lækre skum gulv. Jeg kunne ikke få et ordentlig billede der var gulvet værdigt, så jeg har fundet dette der viser præcis hvordan det ser ud samlet. Jeg har altid elsket et godt skumgulv at lege på, da vi har trægulv og vi ikke gør os meget i tæpper. Det er nemt at rengøre og man undgår det kolde gulv som vi stadig kan have om morgenen herhjemme. 
Læringselementet er igen i spil i produktet, da det er et puslespil der kan samles og skilles ad utallige gange. Det sætter gang i "hjerne musklerne" og finmotorikken. 


Alle produkter kan varmt anbefales herfra. Du kan finde mere information om produkter og hele Sebras sortiment her, samt finde en forhandlerliste.

Nyd foråret derude! Jeg ser frem til at vise jer nyt fra Sebra igen snarest.


Dette indlæg er sponsoreret af Sebra Interiør ApS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar