onsdag den 13. februar 2013

Indkøb og fremtidige projekter

Så er der købt forsyninger igen. Lidt forskelligt er det blevet til.
Jeg har bl.a. købt færdige flødestivelser som er hurtige at lave og bruge, og som bliver til lækre og smagfulde frugtmousser. Det er til de dage hvor man står og skal lave en kage og det skal gå lidt stærkt.
Jeg har købt i smags varianterne ananas, fersken og mango-abrikos. Disse har jeg valgt da jeg tænker at det er smagsvarianter som kan være lidt sværre at få råvarer til hvis man skal lave den fra bunden. Jeg har været ude og undersøge hvad der kunne være bedst til disse smagsvarianter, og håber at du måske også vil byde ind. Hvilken type bund kunne passe til, og hvilken anden mousse der passer til efter din mening.


Mango-abrikos - med chokoladebunde og romcreme. 
Fersken - med vanillebunde og makron-flødeskum.
Ananas - med bananbunde og kokosmousse.


Derudover har jeg købt 6 forskellige store tyller og engangssprøjteposer i 30cm. og 40cm. Tyllerne der er købt, er en stjernetylle til at lave swirls på cupcakes og kager. Desuden en stor bladtylle, græs/hårtylle og en blomstertylle. Og og og, hjerte cupcake papirsforme til de valentins-cupcakes jeg har i tankerne til mig og min kære mand imorgen. 


Desuden er der også købt en lækker bamsebageform som skal bruges til en sød fødselsdagslagkage til min datters 2 års fødselsdag.

Alle produkter er af mærket Städter og er købt hos choko-laden.dk

4 kommentarer:

 1. Super lækre ting, glæder mig til at se en masse lækre kager, hvor du få brugt dine ny indkøbte ting og sager :)

  Mia

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke vente med at komme igang, men det må blive efter min eksamensopgave hvor der er lidt mere tid ;)

  SvarSlet
 3. Hvordan bliver de mousser i konsistens?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke fået prøvet dem endnu :) Men efter hvad jeg har læst mig til på andre blogs, skulle de være udemærkede og smage godt. Og super lette at arbejde med når det skal gå lidt stærkt. Konsistensen skulle være fast nok til at ligge mellem kagebunde. Håber det besvarer dit spørgsmål :)

   Slet